Sógorok

Két férfi, egy harmonika és egy vőfélybot. Két zenész, akik lagziról-lagzira járva lettek a lakodalmas művészetek zászlóvivői. Két vidám fickó, akik valóban Sógorok.

A Sógorok együttes 2004 őszén alakult egy hosszúra nyúlt lakodalom után, bár akkor Citrom és Tamás már 4 éve sógorok voltak.

Első lemezüket „Induljon a nászmenet!” címmel adták ki még 2005-ben, s azonnal belopták magukat a közönség szívébe. 2007-ben jelent meg második nagylemezük, a „Hegyen-völgyön lakodalom”, s azóta is sokszor felcsendülnek a lemezen található saját dalok és feldolgozások fellépéseiken és a televíziókban látható különböző csatornákon. A harmadik, kizárólag saját dalokat tartalmazó CD-jük 2010 őszén jelent meg a boltokban "Nősülni akarok!" címmel.

Ettől az évtől kezdve egyre gyakrabban kapnak meghívást televíziós műsorokba, állandó vendégei a Nóta TV-nek, Muzsika TV-nek, de egyéb más csatornákon is megtalálhatók.

2013-ban kizárólag feldolgozás dalokat tettek rá egy válogatás lemezükre, amelyek a hallgatók nagy örömére otthonukba varázsolja a lakodalmas hangulatot. Ebben az évben két videoklipet is készítettek, s fellépéseiket továbbra is a jókedv, humor és a fergeteges mulatás jellemzi, már egyre bővebb repertoárral.

A koncert/előadás dátuma

2024. június 22

Kategória

mulatós