ANDREA LANE

ANDREA LANE

A szlovákiai születésű, de Magyarországon élő DJ és producer Andrea Lane az elektronikus zene szerelmese, leginkább a house és tech house műfajt tekintve. 

Csupán 16 éves volt, amikor először állt a lemezjátszók mögött. Miután a zenélés hobbiból egy életcéllá és hivatássá vált, Andrea Budapestre költözött és elvégezte a Mixdown DJ iskolát, ahol olyan lemezlovasok oktatnak mint: Magonyi L vagy Hamvai PG.  

Pár hónappal később, 2017 nyarán részt vett az első DJ versenyén, aminek köszönhetően zenélhetett az egyik legnagyobb európai fesztiválon, a Balaton Soundon. Sikeres megjelenésének köszönhetően 2018-ban ismét meghívást kapott, immáron általános fellépőként. 

Andrea rendszeresen megfordul magyarországi klubokban, rendezvényeken. Nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi piacon való helytállására is, ezt tükrözik a külföldi fellépései például Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Szlovákiában vagy Hollandiában. 

2018-ban első alkalommal zenélt az Amsterdam Dance Event-en, amely a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei konferencia és fesztivál eseménye.  

2017-ben és 2018-ban is jelölték a Ballantine’s Music Awards díjatadón az év felfedezettje/év áttörése kategóriában. 

Andrea Lane nem csupán DJ, hanem önálló producer is, hamarosan hallhatóak lesznek az első megjelenései. 

A koncert/előadás dátuma

2019. június 30.

Kategória

disco, DJ, pop